Passa al contingut principal

Carpe Diem - Sonet XXIII - Garcilaso de la Vega

  NOTA: Aquest escrit bé del meu anterior bloc publicat a epsley.blogcindario.com. Va ser publicat el diumenge, 5 de febrer de 2019.

En tanto que de rosa y azucena

se muestra la color en vuestro gesto,

y que vuestro mirar ardiente, honesto,

enciende el corazón y lo refrena;

y en tanto que el cabello, que en la vena

del oro se escogió, con vuelo presto

por el hermoso cuello blanco, enhiesto,

el viento mueve, esparce y desordena;

coged de vuestra alegre primavera

el dulce fruto, antes que el tiempo airado

cubra de nieve la hermosa cumbre.

Marchitará la rosa el viento helado,

todo lo mudará la edad ligera,

por no hacer mudanza en su costumbre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Divuit anys amb blogcindario(miarroba)

Estimada lectora o lector per problemes de  miarroba   des del dia 29 de desembre de l'any passat no he pogut actualitzar ni afegir cap article o enllaç. Vaig estar intentant posar-me en contacte amb persones administradores de  miarroba   i res de res. Així que traspassats quasi tots els articles a:  blogger  ( blogspot.com ), Wattpad i. emilopez.cat ( la meva web personal. Divuit anys de feina canviada en un bluf. Ha estat dur? Sí. Sobretot quan vaig veure el  problema , ja que internament deduïa que no m'ajudarien en res de res. L'administració porta inexistent des de ja fa anys. Detallaré els canvis realitzats. Tots els articles de tipus relats : 2006-2022 estan pujats en el Wattpad. Poemes, contes faules, monòlegs i històries vàries, les he posades allà. L'enllaç el teniu en la secció d'enllaços del nou bloc Tots articles de tipus d' opinió : Els escrits entre els anys 2005-2017. Els he pujat aquí. Tenen l'etiqueta: opinió. Els més actuals (2018-2022) e

El Nadal

  NOTA :  Aquest  escrit bé del meu anterior bloc publicat a epsley.blogcindario.com. Va ser publicat el d imecres , 28 de d esembre  de 2005 El dia d'avui l'esperit nadalenc s'ha convertit en un producte de venda per la majoria de les empreses. Només hem de veure aquests dies, en les grans zones comercials, la multitud de gent que s'aproxima per comprar un present a la seva parella, familiar o amic/ ga . Això es tradueix com els peixos grassos es freguen les mans.