Passa al contingut principal

Divuit anys amb blogcindario(miarroba)

Estimada lectora o lector per problemes de miarroba des del dia 29 de desembre de l'any passat no he pogut actualitzar ni afegir cap article o enllaç. Vaig estar intentant posar-me en contacte amb persones administradores de miarroba i res de res.

Així que traspassats quasi tots els articles a: blogger (blogspot.com), Wattpad i. emilopez.cat(la meva web personal.

Divuit anys de feina canviada en un bluf. Ha estat dur? Sí. Sobretot quan vaig veure el problema, ja que internament deduïa que no m'ajudarien en res de res. L'administració porta inexistent des de ja fa anys.

Detallaré els canvis realitzats.

Tots els articles de tipus relats: 2006-2022 estan pujats en el Wattpad. Poemes, contes faules, monòlegs i històries vàries, les he posades allà. L'enllaç el teniu en la secció d'enllaços del nou bloc

Tots articles de tipus d'opinió: Els escrits entre els anys 2005-2017. Els he pujat aquí. Tenen l'etiqueta: opinió. Els més actuals (2018-2022) estan en la plana web personal. Els nous articles d'opinió els pujaré només en la meva plana personal.

Tots els articles de tipus notícies de streaming en català: Han sigut esborrats i els mantindré només en el meu canal de YouTube. L'enllaç el teniu en la secció d'enllaços del nou bloc.

Tots els articles de tipus reals han estat pujats en el nou blog i tenen la categoria real. Cal fer un apunt. Els que es deien actualització o cosa semblant. No els he pujat. Els que hagin de veure d'actualitzacions o canvis sobre aquest bloc tindran la nova l'etiqueta informació.

Tots articles referents a traducció de videojocs, anàlisi de videojocs, art i grans pensadors/es. S'han pujat aquí i tenen l'etiqueta corresponent.

Les frases cèlebresgameawards els he pujat a emiliolopez.cat (la meva web personal) i teniu accés en els enllaços en aquest bloc.

Sobre els enllaços són els mateixos a excepció d'un que l'he hagut de canviar, ja que no existeix. Era el que feia referència a llibre solidari.

L'etiqueta anomenada antic fa referència a tot allò que bé del meu antic bloc: epsley.blogcindario.com. Data dels anys 2006 i 2022.

L'etiqueta anomenada inici fa referència al primer article d'aquest bloc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Nadal

  NOTA :  Aquest  escrit bé del meu anterior bloc publicat a epsley.blogcindario.com. Va ser publicat el d imecres , 28 de d esembre  de 2005 El dia d'avui l'esperit nadalenc s'ha convertit en un producte de venda per la majoria de les empreses. Només hem de veure aquests dies, en les grans zones comercials, la multitud de gent que s'aproxima per comprar un present a la seva parella, familiar o amic/ ga . Això es tradueix com els peixos grassos es freguen les mans.