Passa al contingut principal

Divuit anys amb blogcindario(miarroba)

Estimada lectora o lector per problemes de miarroba des del dia 29 de desembre de l'any passat no he pogut actualitzar ni afegir cap article o enllaç. Vaig estar intentant posar-me en contacte amb persones administradores de miarroba i res de res.

Així que traspassats quasi tots els articles a: blogger (blogspot.com), Wattpad i. emilopez.cat(la meva web personal.

Divuit anys de feina canviada en un bluf. Ha estat dur? Sí. Sobretot quan vaig veure el problema, ja que internament deduïa que no m'ajudarien en res de res. L'administració porta inexistent des de ja fa anys.

Detallaré els canvis realitzats.

Tots els articles de tipus relats: 2006-2022 estan pujats en el Wattpad. Poemes, contes faules, monòlegs i històries vàries, les he posades allà. L'enllaç el teniu en la secció d'enllaços del nou bloc

Tots articles de tipus d'opinió: Els escrits entre els anys 2005-2017. Els he pujat aquí. Tenen l'etiqueta: opinió. Els més actuals (2018-2022) estan en la plana web personal. Els nous articles d'opinió els pujaré només en la meva plana personal.

Tots els articles de tipus notícies de streaming en català: Han sigut esborrats i els mantindré només en el meu canal de YouTube. L'enllaç el teniu en la secció d'enllaços del nou bloc.

Tots els articles de tipus reals han estat pujats en el nou blog i tenen la categoria real. Cal fer un apunt. Els que es deien actualització o cosa semblant. No els he pujat. Els que hagin de veure d'actualitzacions o canvis sobre aquest bloc tindran la nova l'etiqueta informació.

Tots articles referents a traducció de videojocs, anàlisi de videojocs, art i grans pensadors/es. S'han pujat aquí i tenen l'etiqueta corresponent.

Les frases cèlebresgameawards els he pujat a emiliolopez.cat (la meva web personal) i teniu accés en els enllaços en aquest bloc.

Sobre els enllaços són els mateixos a excepció d'un que l'he hagut de canviar, ja que no existeix. Era el que feia referència a llibre solidari.

L'etiqueta anomenada antic fa referència a tot allò que bé del meu antic bloc: epsley.blogcindario.com. Data dels anys 2006 i 2022.

L'etiqueta anomenada inici fa referència al primer article d'aquest bloc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Top 20 articles que van ser més visualitzats en el meu antic bloc

 A quí teniu del top 20 els articles més visualitzats del meu antic bloc epsley.blogcindario.com. Tot pujat en diferents plataformes: en el meu nou bloc i Wattpad. 1. Monòleg de Segismundo (Calderon de la barca - "La vida es sueño") - Categoria Art 2. Monòleg de Shylock(Mercader de Venècia de William Shakespeare) - Categoria Art 3. Mohandas Karamchand Gandhi: Discurs al Congrés Nacional Indi del 7 d'agost de 1942 - Categoria Grans pensadors/res 4. La filosofía de la máscara - Categoria Relats -Wattpad 5. Monòleg: el menjar de Nadal - Categoria Relats - Wattpad 6. Monòleg: el metro - Categoria Relats  -Wattpad 7.  Educant al meu fill o la meva filla - Categoria Opinions 8.  Pidiendo limosna - Categoria Relats - Wattpad 9.  Las fábulas del bosque Tellópir 2 - Categoria Relats  10. Documental històric - Categoria Reals 11. Discurs d'El Gran Dictador (Charles Chaplin) - Categoria Grans pensadors/res 12. Apogeu del nazisme en ple segle XXI. Estem bojos? - Categoria Opinion