Passa al contingut principal

Traducció de videojocs: The Secret of Monkey Island en català

  NOTA: Aquest escrit bé del meu anterior bloc publicat a epsley.blogcindario.com. Va ser publicat el divendres, 15 d' Abril de 2022.

El Projecte Ce Trencada ha finalitzat la traducció del The Secret of Monkey Island: La explicació per configurar-ho són aquests:

EL SECRET DE MONKEY ISLAND

Lucas Arts Inc

La trama del joc condueix al nostre heroi en una divertida recerca a capa i espasa del llegendari secret de Monkey Island. Històries de pirates el porten fins al port de Mêlée amb molta esperança,<br /> ni un ral i una insaciable curiositat. 

Estat del projecte: ✅ FINALITZAT

Aplicacions necessàries:

ScummVM - Màquina virtual per a múltiples plataformes per executar jocs originals. Calen les ROMS originals per executar els jocs. https://www.scummvm.org/

FLIPS - Programa per aplicar el pedaç de traducció per Windows. https://dl.smwcentral.net/11474/floating.zip

MultiPatch - Programa per aplicar el pedaç de traducció per Mac. http://www.romhacking.net/utilities/746/ 

PEDAÇ de traducció al català - Descarrega el pedaç: https://drive.google.com/file/d/1r_5Jt96doax4t5ZkNrJIbhpx1npI2qR2/

Instruccions per aplicar el pedaç:

- Cal una rom de "The Secret of Monkey Island" d'SCUMM de la versió 'CD DOS Spanish' (versió de CD en castellà/espanyol per al sistema operatiu DOS).

1. Fer una còpia de seguretat de la ROM del joc original (opcional).

2. Executar el programa per aplicar el pedaç (FLIPS o MultiPatch)

3. Prémer el botó "Apply Patch"

4. Select Patches to Use - Seleccionar un arxiu de pedaç acabat en ".000.bps" i prémer acceptar.

5. Select File to Patch - Seleccionar l'arxiu que duu el mateix nom acabat en ".000" de la ROM del joc i prémer acceptar.

6. Select Output File - Seleccionar novament l'arxiu que duu el mateix nom acabat en ".000" de la rom del joc, prémer acceptar i acceptar la sobreescriptura.

7. Repetir els passos 3, 4, 5 i 6 amb l'arxiu acabat en ".001.bps"

8. Executar la rom amb el pedaç amb ScummVM.

Si jugues al joc en català i ens vols deixar algun suggeriment sobre la traducció, conceptes o qualsevol idea que vulguis compartir, utilitza aquest mateix canal per comentar. T'escoltem!

Per més info contacteu al seu discord:

https://discord.com/channels/815283299827187743/900653105551650816

Trailer de Youtube de Projecte Ce Trencada.

https://www.youtube.com/watch?v=HiBn1HgfUHU 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Divuit anys amb blogcindario(miarroba)

Estimada lectora o lector per problemes de  miarroba   des del dia 29 de desembre de l'any passat no he pogut actualitzar ni afegir cap article o enllaç. Vaig estar intentant posar-me en contacte amb persones administradores de  miarroba   i res de res. Així que traspassats quasi tots els articles a:  blogger  ( blogspot.com ), Wattpad i. emilopez.cat ( la meva web personal. Divuit anys de feina canviada en un bluf. Ha estat dur? Sí. Sobretot quan vaig veure el  problema , ja que internament deduïa que no m'ajudarien en res de res. L'administració porta inexistent des de ja fa anys. Detallaré els canvis realitzats. Tots els articles de tipus relats : 2006-2022 estan pujats en el Wattpad. Poemes, contes faules, monòlegs i històries vàries, les he posades allà. L'enllaç el teniu en la secció d'enllaços del nou bloc Tots articles de tipus d' opinió : Els escrits entre els anys 2005-2017. Els he pujat aquí. Tenen l'etiqueta: opinió. Els més actuals (2018-2022) e

El Nadal

  NOTA :  Aquest  escrit bé del meu anterior bloc publicat a epsley.blogcindario.com. Va ser publicat el d imecres , 28 de d esembre  de 2005 El dia d'avui l'esperit nadalenc s'ha convertit en un producte de venda per la majoria de les empreses. Només hem de veure aquests dies, en les grans zones comercials, la multitud de gent que s'aproxima per comprar un present a la seva parella, familiar o amic/ ga . Això es tradueix com els peixos grassos es freguen les mans.