Passa al contingut principal

Incendis provocats a Catalunya siguem més curosos i estimem més la nostra natura, el paisatge i com a mínim les nostres veïnes i veïns.

Aquest mes de març les persones amb menys cor de Catalunya s'han aixecat i han encès foc sense tenir un mínim de preparació o de coneixement. Això ha provocat diferents incendis a tot el territori. Comparteixo les diferents notícies de la ccma:

Calalfell, ahir dia 14 de març:

Estabilitzat l'incendi de Calafell, que ha cremat 24 hectàrees de massa forestal (ccma.cat)

Estabilitzat l'incendi de Calafell, que ha cremat 24 hectàrees de massa forestal (ccma.cat)

La Selva del Camp, ahir dia 14 de març:

L'efecte carbonera, la negligència que pot explicar l'incendi de la Selva del Camp (ccma.cat)

Estabilitzat l'incendi forestal a la Selva del Camp que ha cremat 13 hectàrees (ccma.cat)

Cubelles, de dia 11 de març:

El foc de Cubelles va començar en una granja abandonada on es reuneixen joves (ccma.cat)

Controlat el foc a Cubelles, que ha obligat a desallotjar i confinar alguns veïns (ccma.cat)


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Divuit anys amb blogcindario(miarroba)

Estimada lectora o lector per problemes de  miarroba   des del dia 29 de desembre de l'any passat no he pogut actualitzar ni afegir cap article o enllaç. Vaig estar intentant posar-me en contacte amb persones administradores de  miarroba   i res de res. Així que traspassats quasi tots els articles a:  blogger  ( blogspot.com ), Wattpad i. emilopez.cat ( la meva web personal. Divuit anys de feina canviada en un bluf. Ha estat dur? Sí. Sobretot quan vaig veure el  problema , ja que internament deduïa que no m'ajudarien en res de res. L'administració porta inexistent des de ja fa anys. Detallaré els canvis realitzats. Tots els articles de tipus relats : 2006-2022 estan pujats en el Wattpad. Poemes, contes faules, monòlegs i històries vàries, les he posades allà. L'enllaç el teniu en la secció d'enllaços del nou bloc Tots articles de tipus d' opinió : Els escrits entre els anys 2005-2017. Els he pujat aquí. Tenen l'etiqueta: opinió. Els més actuals (2018-2022) e

El Nadal

  NOTA :  Aquest  escrit bé del meu anterior bloc publicat a epsley.blogcindario.com. Va ser publicat el d imecres , 28 de d esembre  de 2005 El dia d'avui l'esperit nadalenc s'ha convertit en un producte de venda per la majoria de les empreses. Només hem de veure aquests dies, en les grans zones comercials, la multitud de gent que s'aproxima per comprar un present a la seva parella, familiar o amic/ ga . Això es tradueix com els peixos grassos es freguen les mans.