Passa al contingut principal

Desnonaments a Barcelona - El cas de Blanca malauradament hi ha més casos.

Els desnonaments a la ciutat de Barcelona varen despuntar l'any 2008 i des d'aquest any diverses organitzacions han aparegut per defensar les persones una vida digna. El nom d'Ada Colau va una més de les impulsores d'aquestes organitzacions.

Quan Ada Colau va fer salt a la política es va anar allunyant cada cop més i més. Ella no és l'única, moltes més persones van fer l'esforç per lluitar a favor dels drets de tenir un habitatge digne. És el nom més mediàtic i que fer el salt com a batllessa.

El cas de Blanca és un cas més que impregna la ciutat de Barcelona. Un cas més de derrota de les classes populars on guanyant les propietàries i propietaris o la banca. Per 88 euros el voltor (perdó pels voltors) l'ha fet fora. La persona que li llogava el pis tenia un cor de gel envoltat de diners.

El cas de la Blanca malauradament el podeu trobar a molts llocs, ja que és un cas molt mediàtic. Repeteixo, a la ciutat de Barcelona és un cas que des del 2008 és creixent. Al diari tot Barcelona teniu un recull de casos de desnonaments a Barcelona, segurament hi ha més.

https://www.totbarcelona.cat/tag/desnonaments/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Joc en català La Casa de Pagès - La Font d'ausà.

Informació, creat per part de la gent de l'entorn de  @Yurink4. Informació de la seva web: La Casa de Pagès LA FONT D'AUSA . El vídeojoc del Mercat del Ram. Imagina't que casa teu és una casa de pagès. Gaudeix del videojoc del Mercat del Ram tal i com l'hem presentat a la fira, però des de casa! A partir del 12 d'abril podràs fer créixer el vídeojoc aportant-nos noves preguntes que inclourem setmana a setmana per recol·lectar els recursos del bosc. Més informació llegir la web: https://www.viuonvius.cat Enllaç per jugar: https://www.viuonvius.cat/cdp/

Top 20 articles que van ser més visualitzats en el meu antic bloc

 A quí teniu del top 20 els articles més visualitzats del meu antic bloc epsley.blogcindario.com. Tot pujat en diferents plataformes: en el meu nou bloc i Wattpad. 1. Monòleg de Segismundo (Calderon de la barca - "La vida es sueño") - Categoria Art 2. Monòleg de Shylock(Mercader de Venècia de William Shakespeare) - Categoria Art 3. Mohandas Karamchand Gandhi: Discurs al Congrés Nacional Indi del 7 d'agost de 1942 - Categoria Grans pensadors/res 4. La filosofía de la máscara - Categoria Relats -Wattpad 5. Monòleg: el menjar de Nadal - Categoria Relats - Wattpad 6. Monòleg: el metro - Categoria Relats  -Wattpad 7.  Educant al meu fill o la meva filla - Categoria Opinions 8.  Pidiendo limosna - Categoria Relats - Wattpad 9.  Las fábulas del bosque Tellópir 2 - Categoria Relats  10. Documental històric - Categoria Reals 11. Discurs d'El Gran Dictador (Charles Chaplin) - Categoria Grans pensadors/res 12. Apogeu del nazisme en ple segle XXI. Estem bojos? - Categoria Opinion